» Početna
» O nama
» Ugradnja
» Održavanje
» Galerija
» Kontakt
 
O nama
 
PARKET SERVIS ugradjuje sve vrste parketa više od 10 godina, a iza nas je i veliko iskustvo u ugradnji i ostalih drvenih podloga (brodskih podova, laminata, parketa za sportske sale...)

Za svoju delatnost imamo i odgovarajuće kvalifikacije i sertifikate, kao i iskusan i kvalitetan tim parketara, što je neophodna kombinacija za uspešno bavljenje ovim poslom.

Parket Servis u saradnji sa konkurentskim firmama, pravi i ugradjuje bordure i mozaik figure od najraznovrsnijeg domaćeg i egzotičnog drveta u raznim oblicima i veličinama, PO PRISTUPACNIM CENAMA, a sve u cilju ulepšavanja Vaseg životnog prostora. Ovaj deo posebno može biti interesantan, kako krajnjim mušterijama, tako i gradjevinskim firmama i investitorima objekata, da kroz vrhunski izgled poda u novoizgrađenim stanovima povećaju trzišnu vrednost stambenih i poslovnih prostora.

 
 
Delatnost kojom se bavimo je zanatska i za nju ne postoji klasična škola, već se dosta toga uči kroz praksu od ljudi koji se njome godinama bave. Kvalitetom rada i dobrim referencama smo se nametnuli tržištu, tako da dobijamo pozive sa svih strana da učestvujemo u radu seminara i skupova posvećenim delatnosti kojom se bavimo. Na taj način smo edukacijama i željom za usavršavanjem i poboljšanjem kvaliteta rada dostigli ugled koji je bio presudan u odluci da sa nama Građevinska škola u Beogradu potpiše ugovor o obuci njenih mladih kadrova. Oni u našoj firmi stiču osnovna teoretska i praktična znanja o parketarskom zanatu, koja će im kasnije trebati ako nastave da se bave njime. Trudimo se da znanja koja im prenosimo postanu trajna stalnim ponavljanjima teoretskih osnova, mada nam je želja da praktični deo obuke bude više zastupljen.

Naše kvalifikacije nisu samo domaće, već i inostrane. Mi smo jedna od retkih domaćih parketarskih firmi koja ima kvalifikaciju za rad sa sportskim podovima, koja je stečena u razvijenijim zemljama zapada. Sportski pod u hali koji postavimo, ovime automatski dobija sertifikat FIBA, svetske košarkaške organizacije, jer je kvalitet izvedenih radova zagarantovan.
 
 
Naše kvalifikacije